Minggu, 08 Juni 2008

Ph.D. students in Finance/Financial Economics, Universiteit Maastricht, Netherland

Ph.D. students in Finance/Financial Economics at the Maastricht University and LIFE
Maastricht, 6200 MD (Limburg), 38 hours per week

Job description
Function title: AT2008.130.Ph. D. students in Finance/Financial Economics
Full-time Ph.D. students for research projects in the areas of Real Estate; Art Finance; Forward Premium Puzzle, Political, Economic and Financial Instability Risks: Role and Implications for International Financial Markets; Bank Lending; and Banking System Stability.

Requirements
Required education/skills: University Graduate
Ideally an MPhil or MSc in Economics, Finance, or Econometrics; interest in empirical research; strong academic record; excellent knowledge of English. Desire to pursue an academic career or to continue a career doing research in Financial Economics in the public/private sector.
Job type: Research / Advising
Workfield(s) :
- Teaching & Research(Scientific discipline: Economics)
- Research trainees, non-tenured lecturers, researchers( Scientific discipline: Economics)

Organization
Universiteit Maastricht
Universiteit Maastricht (UM) the youngest university in the Netherlands, is renowned for its unique, innovative, problem-based learning system, which is characterized by a small-scale and student-oriented approach. Research at UM is characterized by a multidisciplinary and thematic approach, and is concentrated in research institutes and schools. Currently UM has around 11500 students and 3,000 employees. Reflecting the universitys strong international profile, a fair amount of both students and staff are from abroad. The university hosts 6 faculties: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of law, Faculty of Economics and Business Administration, Faculty of Humanities and Sciences, Faculty of Arts and Social Sciences, Faculty of Psychology.

Conditions of employment
Estimated maximum salary per month: eur 2500 - 3000

Maximum salary amount in Euro's a month 2558
Employment basis: Temporary for specified period
Duration of the contract: 2 years of intensive coursework followed by 3 years of research
Maximum hours per week: 38
Additional conditions of employment:
Candidates with an MPhil or specialized MSc degree might qualify for a partial exemption from the coursework.

Additional Information
Additional information about the vacancy can be obtained from:

S. Kleimeier
Telephone number: 0031-43-3883733
E-mail address: s.kleimeier@ finance.unimaas. nl

Or Finance Department secretariat
Telephone number: 0031-43-3883838
E-mail address: life@finance. unimaas.nl

Application
You can apply for this job before 01-07-2008 (dd-mm-yyyy) by sending your application to:

Universiteit Maastricht
FEBA, HR-department

P.O.Box 616
6200 MD Maastricht
The Netherlands
E-mail: recruitmentfeba@ efb.unimaas. nl

When applying for this job always mention the vacancynumber AT2008.130.

3 komentar:

Mieke mengatakan...

Minta saran, untuk posting beasiswa s2 ataupun s3 (PhD) buat teman2 dosen STEI enaknya infonya dikirim kemana? lewat blog ini, atau milis atau ke bagian apa di STEI? Pengalaman forward info beasiswa ke teman2 di indo, ada teman sekelas mieke waktu s2 Statistics di IPB, alhamdulillah diterima s3 di Anterwerpen, Belgia, di interview langsung oleh Professornya via telp (Belgia-Bogor). Nah..buat teman2 jagan ragu untuk mencoba...

gatot mengatakan...

Thanks berat bu Mieke atas informasinya ttg beasiswa, kirim terus infonya, moga2 ada temen2 yang berminat dan mau mengambil tawaran atau tantangan beasiswa tersebut! Kirim di blog KabarSTEI juga ga papa, soal milis memang masih sedikit, ga tau apa pada belum sempat atau ga tau cara masuk ke milis! sebetulnya lebih enak pake milis sih! Trouble di milis kabarstei? coba aja lagi sign in di milis yg link nya ada di kabarstei, trus masuk mendaftar pake user id & pass yang bu Mieke pake di blogger, moga2 bisa! kalo ga bisa infonya!
Jangan kapok kirim kabar ke Kabar STEI ya bu Mieke, trims. Salam buat mas Hafidz n sukses selalu.

Hamsar Lubis mengatakan...

Kalau saya masih sendiri dan belum S-3, tawaran ini akan saya jajal. Tapi hari gini, buntut sudah 3 sudah gak terfikir lagi. Hasrat untuk sekolah di luar negeri, dulu menggebu-gebu. Tapi yang terbaik untukku, menurut takdir, ternyata sekolah di kota Gudeg. Sekolah itu yang utama sebenarnya adalah semangat. Waktu aku sekolah, selain dari STEI dapat juga dari Dikti. Rejeki lain dari nulis juga lumayan. Kalau dihitung2, rejeki waktu sekolah lebih baik. Kalau ada S-4 atau S-5 di dalam negeri, ogut masih naksir tuch.... Heee..ee.